De beste voorbereiding met deze online zwangerschapscursus!

Je voordelen op een rij:

  • De meest complete zwangerschapscursus
  • Je volgt alles op je eigen plaats en tijd
  • Veelzijdige en duidelijke informatie
  • Alle video's kun je 5 maanden lang bekijken
  • Snel, uitgebreid en persoonlijk antwoord op al je vragen
  • Toegang tot het besloten forum

 

Reacties van cursisten

Sanne: "Hele complete en interessante cursus. Veel algemene informatie en een forum waarop je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Ik ben inmiddels bevallen van mijn dochter en mede dankzij deze cursus voelde ik me zo goed voorbereid mogelijk!"

Marinke: "De cursus was erg prettig, voor ons was het prima om gewoon informatie te krijgen, zonder groepsdingen e.d. en het was erg prettig om deze op onze eigen tijd te kunnen volgen"

Suzan: "Leuke en leerzame cursus. Forum heb ik niet gebruikt, wel regelmatig even mailen met Ilona. Fijn!"

Natuurlijk wil je je goed voorbereiden

Welke cursus kies jij?

Steeds meer vrouwen kiezen voor het gemak van een online cursus. Bij Ostara kies je uit:

  1. De verkorte cursus, helemaal gericht op de komende bevalling. Na deze cursus ben je volledig op de hoogte van alles rondom de bevalling. 
  2. De complete cursus is de meest gekozen cursus. Je leert er alles over je zwangerschap, de bevalling, de kraamtijd en de voeding voor je baby. Benieuwd naar alle onderwerpen? Je vindt ze hier

JA, ik schrijf me in!

Na inloggen heb je toegang tot alle lessen met bijbehorende video's van deze online zwangerschapscursus. Via email, telefoon en het besloten forum sta ik klaar voor al je vragen en ervaringen.  

Goed om te weten: In sommige gevallen vergoed je verzekering de kosten van een zwangerschapscursus. Check hiervoor je eigen verzekering

Online, hoe werkt dat?

Je logt in en komt in jouw persoonlijke profiel.  Daar vind je  de cursus met alle lesblokken de bijbehorende video's. Je klikt het onderwerp aan en de video begint. Wil je de informatie nog eens horen? Dat kan, want alle lessen kun je zo vaak bekijken als je wil. Benieuwd hoe een video eruit ziet? Bekijk de onderstaande voorbeeld les.

Via je profiel heb je ook toegang tot het besloten forum. Hier kun je contact leggen met andere cursisten...je kunt hier alles delen. 

Heb je nog andere vragen of wil je je ervaring delen ? Dan kun je mij altijd bereiken via email, telefoon of het forum. 

Enige online zwangerschapscursus met EIGEN forum

Deze maanden gebeurt er van alles. Wat fijn om dat te kunnen delen; je ervaringen, tips en twijfels, de laatste up-dates van je controle vertellen. Elkaar begrijpen, herkennen, verbazen...

Ostara is de enige online zwangerschapscursus, die dit belangrijke onderdeel niet vergeten is. Het besloten forum is echt uniek. Natuurlijk neemt de zwangerschapsdocent ook deel aan deze online gesprekken, wat ook het stellen van vragen makkelijk maakt. Je bent welkom

Inschrijven is heel gemakkelijk

Bekijk dit filmpje en ontdek hoe makkelijk inschrijven voor deze online zwangerschapscursus is:

Partners worden niet vergeten

Hoewel alle informatie natuurlijk ook voor partners geschikt is, heeft ieder lesblok ook een partner film. De zaken net even van een andere kant bekeken!

Wat heb je nodig voor de cursus?

Je kunt de online zwangerschapscursus volgen op elk scherm. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding voor het afspelen van filmpjes en een moderne internetbrowser* (Internet Explorer 10, Internet Explorer 11, Firefox, Safari, Opera, Chrome of Edge).  Je kunt bijvoorbeeld de zwangerschapscursus volgen vanaf je tablet thuis op de bank, op je mobiel in de trein of gewoon achter je pc. 

*Internet Explorer 10 of hoger is vaak standaard al aanwezig op je computer. Een oudere Internet Explorer kun je gratis updaten.

Volg een online zwangerschapscursus

Start nu met de voorbereiding van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.