De beste voorbereiding met deze online zwangerschapscursus!

Je voordelen op een rij

  • De meest veelzijdige zwangerschapscursus
  • Je volgt alles op je eigen plaats en tijd
  • Veelzijdige en duidelijke informatie
  • Alle video's kun je 5 maanden lang bekijken
  • Snel, uitgebreid en persoonlijk antwoord op al je vragen
  • Toegang tot de besloten FB-groep

Reacties van cursisten

Sanne: "Hele complete en interessante cursus. Veel algemene informatie en een forum waarop je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Ik ben inmiddels bevallen van mijn dochter en mede dankzij deze cursus voelde ik me zo goed voorbereid mogelijk!"

Marinke: "De cursus was erg prettig, voor ons was het prima om gewoon informatie te krijgen, zonder groepsdingen e.d. en het was erg prettig om deze op onze eigen tijd te kunnen volgen"

Suzan: "Leuke en leerzame cursus. Forum heb ik niet gebruikt, wel regelmatig even mailen met Ilona. Fijn!"

Natuurlijk wil je je goed voorbereiden

Welke cursussen zijn er?

De online zwangerschapscursus biedt je deze mogelijkheden:

  1. De verkorte cursus, helemaal gericht op de komende bevalling. Na deze cursus ben je volledig op de hoogte van alles rondom de bevalling.
  2. De complete cursus (alles in 1x) is, eerlijk gezegd, de meest gekozen cursus.  Zeer compleet over  je zwangerschap, je bevalling, je kraamtijd en de voeding voor je baby. Je vindt hier alle onderwerpen
  3. De complete cursus (in 5 weken). Dezelfde cursus als optie 2, alleen verdeeld over 5 weken. Iedere week ontvang je een email en staat de nieuwe les met zijn video's voor je klaar!

JA, ik wil ook de beste voorbereiding!

Met je inschrijving heb je 5 maanden toegang tot alle lessen met bijbehorende video's van deze online zwangerschapscursus. Daarnaast ben je welkom in de besloten FB-groep en kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen via de email of chat.

Goed om te weten: In sommige gevallen vergoed je verzekering de kosten van een zwangerschapscursus. Check hiervoor je eigen verzekering

Online, hoe werkt dat?

Na inloggen kom je in jouw persoonlijke profiel.  Daar vind je  de cursus met alle video's en toegang tot het forum. Je klikt het onderwerp aan en de video begint. Wil je de informatie nog eens horen? Dat kan, want alle lessen kun je zo vaak bekijken als je wil.

In de besloten Facebook-groep kun je meepraten in bestaande onderwerpen of je maakt zelf een nieuw bericht aan.  Je kunt er vragen stellen, ervaringen delen en natuurlijk foto's. Praat je liever privé? Dat kan ook altijd via de email, de chat of telefoon.

Benieuwd hoe een video eruit ziet? Bekijk de onderstaande voorbeeld les.

Enige online zwangerschapscursus met EIGEN besloten groep

Deze maanden gebeurt er van alles. Wat fijn om dat te kunnen delen; je ervaringen, tips en twijfels, de laatste up-dates van je controle vertellen. Elkaar begrijpen, herkennen, verbazen...

Ostara is de enige online zwangerschapscursus, die dit belangrijke onderdeel niet vergeten is. De besloten Facebook-groep is echt uniek. Natuurlijk neemt de zwangerschapsdocent ook deel aan deze online gesprekken, wat ook het stellen van vragen makkelijk maakt. Je bent welkom!

Partners worden niet vergeten

Hoewel alle informatie natuurlijk ook voor partners geschikt is, heeft ieder lesblok ook een partner film. De zaken net even van een andere kant bekeken!

Wat heb je nodig voor de cursus?

Je kunt de online zwangerschapscursus volgen op elk scherm. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding voor het afspelen van filmpjes en een moderne internetbrowser* (Internet Explorer 10, Internet Explorer 11, Firefox, Safari, Opera, Chrome of Edge).  Je kunt bijvoorbeeld de zwangerschapscursus volgen vanaf je tablet thuis op de bank, op je mobiel in de trein of gewoon achter je pc. 

*Internet Explorer 10 of hoger is vaak standaard al aanwezig op je computer. Een oudere Internet Explorer kun je gratis updaten.

Volg een online zwangerschapscursus

Start nu met de voorbereiding van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.