FAQ: Vaak Gestelde Vragen

Na aanmelden ontvang je direct een mail, die je uitlegt hoe je inlogt. Dat gaat heel eenvoudig. Na het inloggen kom je bij jouw cursus. Daar zie per onderwerp alle video's, eventuele checklists en samenvattingen staan. Je klikt ze aan en kunt het direct bekijken. Alles kun je zo vaak terug zien als je wil tijdens de 6 maanden toegang. Vragen stel je via de chat, mail of in de besloten groep. En natuurlijk mag je altijd up dates sturen (leuk zelfs).
Natuurlijk afhankelijk van wat jij wil. Naast de voorbereiding staan er ook algemene video's over zwangerschap, bevalling en kraamtijd voor je klaar. Die zijn al vanaf 20 weken zwangerschap interessant. Vanaf 28 weken zwangerschap is het verstandig te beginnen met de echte cursusvideo's. Maar natuurlijk kun je ook last-minute nog instappen. De snelste cursist ooit, lukte het de cursus in een week te doorlopen (dit omdat ze net voor de uitgerekende datum toch nog graag goed voorbereid was en dus met 38 weken zwangerschap nog meedeed)

Bekijk de complete zwangerschapscursus - €99,-

Via de chat (die zie je onder in beeld bij de lesvideo's en ook op de algemene site) Via de mail Via de besloten FB groep En bellen is ook altijd mogelijk
Veel verzekeringen vergoeden de cursus. Wel is het afhankelijk van je verzekering en het pakket. Dus zeker even checken!

Bekijk het overzicht |

We zijn ingeschreven bij de KvK, een bewijs van deelname is mogelijk en Ostara is lid van de vereniging Samen Bevallen. Dit kunnen dingen zijn waar je verzekering naar vraagt. Je mag ook altijd een mail sturen met de criteria van jouw verzekering...dan laat ik je weten of Ostara hieraan voldoet. Mail naar: info@ostarazwangerschapscursus.nl
Dat hangt af van waar je naar op zoek bent! Wil je je enkel richten op je bevalling, dan past de bevallingscursus bij jou. Die geeft je alles wat je nodig hebt in je voorbereiding op de bevalling. Wil je naast alles over de bevalling ook voorbereidt zijn op je kraamtijd en de voeding van de baby én alles weten over je zwangerschap? Dan is de complete cursus het meest geschikt voor jou!

Bekijk de complete zwangerschapscursus - €99,-|Nee, ik wil de online bevallingscursus bekijken- €77,-

Nog vragen? We horen het graag van je:

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Bericht