FAQ: Vaak Gestelde Vragen

Natuurlijk afhankelijk van wat jij wil. Naast de voorbereiding staan er ook algemene video's over zwangerschap, bevalling en kraamtijd voor je klaar. Die zijn al vanaf 20 weken zwangerschap interessant. Vanaf 28 weken zwangerschap is het verstandig te beginnen met de echte cursusvideo's. Maar natuurlijk kun je ook last-minute nog instappen. De snelste cursist ooit, lukte het de cursus in een week te doorlopen (dit omdat ze net voor de uitgerekende datum toch nog graag goed voorbereid was en dus met 38 weken zwangerschap nog meedeed)
Er zijn zeker verzekeringen die de cursus vergoeden, maar het is echt afhankelijk van je verzekering én het pakket dat je hebt. Dus zeker even checken! We zijn ingeschreven bij de KvK, een bewijs van deelname is mogelijk en Ostara is lid van de vereniging Samen Bevallen. Dit kunnen dingen zijn waar je verzekering naar vraagt. Je mag ook altijd een mail sturen met de criteria van jouw verzekering...dan laat ik je weten of Ostara hieraan voldoet. Mail naar: info@ostarazwangerschapscursus.nl
Dat hangt af van waar je naar op zoek bent! Wil je je enkel richten op je bevalling, dan past de bevallingscursus bij jou. Die geeft je alles wat je nodig hebt in je voorbereiding op de bevalling. Wil je naast alles over de bevalling ook voorbereidt zijn op je kraamtijd en de voeding van de baby én alles weten over je zwangerschap? Dan is de complete cursus het meest geschikt voor jou!
Jazeker!! Je hebt 2 maanden lang toegang tot alle info! Er komen geen onverwachte kosten bij.
Nog vragen? We horen het graag van je:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Bericht

Zwanger? Nu een GRATIS info-reeks voor jou

Handige video's, checklist, e-books en meer! Alles staat online voor je klaar. Meld je aan en je krijgt direct toegang:
Ja dit wil ik zien