Houdt de komende bevalling je al bezig?

Dat snap ik. Zeker nu op dit moment alles wat anders verloopt. De controles gaan anders, voorlichtingsavonden zijn afgelast. Juist nu dus belangrijk dat je goed voorbereidt. 

Natuurlijk veilig online! 

 Zodat jij relaxed richting je bevalling gaat.  Alleen of samen met je partner urenlange weeën doorkomt.  Terwijl de bevalling haar eigen gang gaat, controle voelt (ook als de verloskundige nog niet komt). 

En het mooiste; hierdoor kijk je straks positief terug op de bevalling, ongeacht hoe die precies verliep. Je bent trots op jezelf! En iedere verjaardag van je kleintje straks, denk je aan je bevalling terug als een goede herinnering.  

Wil je ook geen verrassingen in je kraamtijd en een goede start maken met de babyvoeding? Dan is de complete cursus meer geschikt voor jou

Voorbereiden vanaf je bank, of bed, of…

De online bevalcursus kun je volgen op je eigen tijd en plaats. Nu we allemaal meer thuis moeten blijven is dat ideaal. Wil je dingen vaker zien? Dat kan!  Je hebt namelijk 6 maanden toegang tot alle video’s, checklists en samenvattingen.

 

Ontdek minstens 7 manieren om met (urenlange) weeën om te gaan…

✔ Meegaan in de beval flow, omdat je weet wat er gebeurt…

✔ Weten wat wel én juist niet helpt, waardoor je bevalling vlot…

Flexibel zijn en gerust, omdat je weet hoe het ook anders kan gaan…

Persen, hoe dan?…is voor jou straks geen vraag meer…

Je partner weet hoe hij/zij jou het beste kan ondersteunen…

Met een ontspannen gevoel op naar de bevalling… 

 

 

Dit vinden vrouwen van de online zwangerschapscursus…

Echt precies wat ik nodig heb
Kies nu bevalcursus voor slechts 77,-

Je hebt zelf invloed op een positieve beval ervaring

Ja, echt. Niet de echte gebeurtenissen tijdens je bevalling bepalen hoe je terug kijkt. Maar hoe jij in alles mee kunt gaan. Dat je kunt omgaan met de pijn, beslissingen kunt maken. Begrijpen wat jouw bevalling aan het doen is. Dat geeft je power en het gevoel van eigen regie.

Wist je dat óók je gedachten, voor én tijdens de bevalling, je bevalling óf tegenwerken of juist bevorderen? Paniek doordat je overrompeld wordt, zorgt dat je bevalling moeilijker verloopt. Zelfs stopt soms. Met de juiste mindset help je de bevalling mee.

Dit zei de directeur verloskunde (S-Vedam) aan de Universiteit van British Columbia in Vancouver erover:

In mijn ervaring blijkt dat geïnformeerde keuze – dus weten wat er speelt, kennis hebben van de voor- en nadelen-een belangrijkere factor is om positief terug te kijken dan of het nu uiteindelijk een vaginale bevalling werd of een keizersnede

Geef je kans op “positief terug kijken” een flinke boost met de online bevalcursus!

 

Wat krijg je met deze online bevalcursus…

Na het volgen van de cursus ben je helemaal klaar voor je komende bevalling. Iedere bevalling gaat anders. Daarom krijg je veelzijdige info en mogelijkheden. Zodat jij kunt kiezen, wat op hét moment bruikbaar voor je is.  Uniek aan deze online bevalcursus is dat je via de mail, chat en besloten groep al je vragen kunt stellen. Waar je snel en uitgebreid antwoord op krijgt. Online en toch persoonlijk dus.

 Volledige voorbereiding op je bevalling, zodat je mee kunt in de bevalflow Weten wat wel en juist niet helpt,..dat gaat je straks zo helpen

 Met partnervideo’s die zorgen dat hij/zij er ook klaar voor is

Checklists & samenvattingen waarmee alles op orde is voor de komst van je kleintje

✔ Waardevolle extra’s in je mail (als je het wil natuurlijk)

Ervaringen en up-dates delen in de exclusieve FB-groep

6 maanden toegang, waarin je alles zo vaak kunt kijken als je wil

En je krijgt mij erbij…haha…voor al je vragen én je verhalen

Bekijk de 19 lessen die voor je klaar staan:

✔ Basis: wat helpt wel en wat helpt niet ✔ Mindset: hoe denk jij over de bevalling? ✔ Weeën ✔ Ademhaling ✔ Houding tijdens weeën ✔ Geluid maken ✔ Keuzes rondom je bevalling ✔ Ligging van de baby ✔ Wie is er aanwezig bij je bevalling… ✔ Partnerfilm Samenvatting (PDF) Checklists: geboorteplan & ziekenhuis-tas En toegang tot de meer algemene video's over "waar bevallen" en "wat zit er in je kraampakket"
✔ Hoe verloopt de bevalling ✔ Houdingen tijdens je bevalling ✔ Pijnbestrijding ✔ Soms gaat het anders ✔ Keizersnede ✔ Inleiden ✔ Doorknippen van de navelstreng ✔ Nodig bij je bevalling ✔ Partnervideo Samenvatting (PDF
Toegang tot de besloten fb-groep. Waardevolle aanvullingen via de mail als je wilt. En snel en uitgebreid antwoord op al je vragen; via de mail, chat, groep of telefoon.

Ja, dit wil ik online volgen
Kies nu bevalcursus voor slechts 77,-

Mag ik je helpen in je voorbereiding?

Lijkt mij super om je te helpen op weg naar je bevalling. Alles wat je nodig hebt vertel ik je. En je vragen zal ik snel en uitgebreid beantwoorden. Wil je je laatste up-dates ook delen…hartstikke leuk, altijd welkom.

Mijn werk als HBO-verpleegkundige in de geboortezorg en als mbo-docent voor het vak ‘kraamzorg” hebben mij veel kennis en ervaring gebracht rondom bevallen. Nog steeds is het heerlijk die kennis op peil te houden via scholing en vakliteratuur. En natuurlijk deel ik het met jou! Het heeft mij ook zeker geholpen tijdens mijn eigen bevallingen. Iedere bevalling kent zijn moeilijke momenten. Die ga jij ook krijgen. Juist dáár doorheen kunnen komen is zo belangrijk. Daarmee valt of staat je terugblik.

Ik ben blij (en trots hihi) dat ik vrouwen hierin veel kan bieden. Zodat het jou ook lukt.

Wat ik je heel graag wil vertellen is dat ik tijdens de bevalling echt heel veel aan jouw cursus gehad heb! Het heeft me er echt doorheen geholpen. Reactie van Manon over de bevallingscursus

Daar ga ik voor! Groetjes van Ilona

Afbeelding van de docent van de online zwangerschapscursus

Zin om er samen voor te gaan?

Veel gestelde vragen

Natuurlijk afhankelijk van wat jij wil. Naast de echte voorbereiding staan er ook algemene video's over zwangerschap, bevalling en kraamtijd voor je klaar. Die zijn al vanaf 20 weken zwangerschap interessant. Vanaf 28 weken zwangerschap is het verstandig te beginnen met de echte voorbereidende video's. Maar natuurlijk kun je ook last-minute nog instappen. De snelste cursist ooit, lukte het de cursus in een week te doorlopen (dit omdat ze net voor de uitgerekende datum toch nog graag goed voorbereid was en dus met 38 weken zwangerschap nog meedeed). Andere nemen liever de tijd en starten vroeg. De keuze is aan jou.
Veel verzekeringen vergoeden de cursus. Wel is het afhankelijk van je verzekering en het pakket.

Bekijk het overzicht |

We zijn ingeschreven bij de KvK, een bewijs van deelname is mogelijk en Ostara is lid van de vereniging Samen Bevallen. Dit kunnen dingen zijn waar je verzekering naar vraagt. Voor de verzekering maak ik een aparte factuur, met de benodigde gegevens, die jij kunt indienen.
Je kunt op ieder moment starten. Je kunt na inschrijven direct inloggen op de site en je cursus volgen. De cursus is helemaal online, dus je kunt alles op je eigen tijd en plaats volgen. 6 maanden lang, kun je alles zo vaak bekijken als je wil
Heb je vragen of wil je iets delen? Dan kun je mij bereiken via de mail, chat of in de besloten groep. Ook telefonisch is mogelijk tijdens de cursisten-call op dinsdagavond tussen 20-21 uur. Niemand anders, dan ik, leest jouw vragen, dus voel je vrij om ze te stellen. Ik zal ze snel en uitgebreid beantwoorden.
Nee hoor, zeker niet. Ik bied het je gewoon aan als waardevolle extra. Je kunt daar ervaringen delen met andere zwangere vrouwen als je dit wil. Ook zonder deelname kun je de online voorbereiding prima volgen.
Natuurlijk. Kan me goed voorstellen dat je toch ook info over je kraamtijd en voeding voor de baby wil. Dan kun je "up-graden" naar de complete cursus. Weet je nu al zeker dat je ook die voorbereiding wil, kies dan direct voor de complete cursus.
Staat jouw vraag er niet tussen? Ik hoor hem graag van je:

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Bericht