Benieuwd bij wie je deze zwangerschapscursus volgt?

Leuk om kennis te maken

Hoi, welkom bij Ostara

De zwangerschapsdocent van Ostara ben ik…Ilona. Leuk om kennis te maken.

Mijn achtergrond, jouw voordeel!
Met mijn achtergrond als HBO verpleegkundige en ervaring binnen verloskunde, kinderthuiszorg en als kraamdocent aan de mbo, heb ik je veel te bieden.  Als zwangerschapsdocent volg ik de nieuwste ontwikkelingen binnen de geboortezorg en hou mijn kennis op peil door het volgen van cursussen. Natuurlijk deel ik deze kennis ook weer met jou! Vanzelfsprekend heb ik contact met een verloskundige praktijk, die tevens klaar staat als mijn vraagbaak.

En eigen ervaring!
Naast de juiste  kennis, heb ik ook zelf ervaring in zwanger zijn en bevallen. Samen met mijn man heb ik een groot gezin met 7 kinderen, waar ik met volle teugen van geniet. Mijn enthousiasme, zorgzaamheid en creativiteit gebruik ik in de cursus en het forum.

Wat heb jij nodig?

Het meest belangrijke is: wat heb jij nodig? Daarom heb je bij Ostara toegang tot een zeer complete en veelzijdige cursus . Zijn er vragen dan kun je die altijd stellen. Zo krijg je je eigen totaal plaatje van zwangerschap t/m de kraamtijd. Natuurlijk kun je niet alleen bij vragen contact opnemen. Veel cursisten weten me gelukkig ook te vinden voor het bijpraten over de laatste controle, delen van ervaringen of voor een leuke foto van de babykamer of zwangere buik. Hartstikke leuk!

Graag contact of juist niet
Je kunt  deze cursus individueel doorlopen of in contact komen met medecursisten via het forum. Vaak herken je veel in elkaars verhalen en veel mensen houden dan ook na cursus nog contact.

Jij bepaalt dus zelf hoe je de cursus volgt. Heb je mij nodig…dan sta ik voor je klaar

Online en met aandacht!

Ik vind het belangrijk om snel en volledig je vragen te kunnen beantwoorden en in te haken op een geplaatst berichten. Een online cursus is nog nooit zo persoonlijk geweest! Reserveer je plek en doe mee!