Benieuwd bij wie je deze zwangerschapscursus volgt?

Leuk om kennis te maken

Hoi, welkom bij Ostara

De lessen van de cursus worden gegeven door mij; Ilona!

Met mijn opleiding tot HBO-verpleegkundige en ervaring binnen verloskunde, kinderthuiszorg en als kraamdocent aan de mbo, kan ik je goed voorbereiden op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.  Tijdens de lessen geef ik je dan ook alle informatie die je nodig kan hebben. Natuurlijk kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens over twijfelt, ook dan kun je natuurlijk bij mij terecht!

De geboortezorg is altijd in beweging. Daarom volg ik de nieuwste ontwikkelingen en houd mijn kennis op peil door het volgen van cursussen. Natuurlijk deel ik deze kennis ook weer met jou!  Vanzelfsprekend heb ik ook contact met een verloskundige praktijk, die ook klaar staat als mijn vraagbaak.

Wil je Ostara beter leren kennen? Like dan ook onze Ostara facebook pagina.  en je blijft op de hoogte!

Leuk om kennis te maken! Wie ben jij?

 

Mijn opleidingen:

  • HBO-verpleegkunde, afstudeerrichting kind & jeugd
  • Coaching
  • Bijscholing borstvoeding
  • Bijscholing kunstvoeding
  • Bijscholing hechting in de kraamtijd

 

Wat heb jij nodig?

Bij Ostara is gekozen voor een zeer complete en veelzijdige cursus.  Bij een zwangerschap en bevalling is er namelijk niet één scenario mogelijk of één juiste manier…het kan alle kanten op. Na het volgen van de cursus heb je een totaal beeld gekregen van de zwangerschap, bevallen en de kraamtijd!

Het belangrijkste is…wat heb jij nodig? Naast het volgen van de lessen, is er dus ook voldoende ruimte om je vragen te stellen en je ervaringen te delen. In de besloten FB-groep of privé via de email of chat. Zo kun jij uit de cursus halen wat voor jou belangrijk is!

Je volgt de lessen in je eigen tempo en natuurlijk kun je ze zo vaak terug zien als je wil. Het leuke van de 5 maanden toegang is dat je ook je eerste babytijd kunt delen. Een bijzondere tijd vol gebeurtenissen!

Ben je net zo enthousiast als ik? Start dan nu je cursus!

 

Online en met aandacht!

Ik vind het belangrijk om snel en volledig je vragen te kunnen beantwoorden en in te haken op een geplaatst berichten. Een online cursus is nog nooit zo persoonlijk geweest! Reserveer je plek en doe mee!

Ontvang de zwangerschaps TO DO list

Het handige overzicht van wanneer en wat je moet regelen. Na aanmelden komt de TO DO list direct in je mail: 
Ja dit wil ik zien

E-book: corona & zwangerschap

Klik hier en ontvang gratis
close-link
Click Me