Complete online zwangerschapscursus

Complete online zwangerschapscursus

Wil jij je thuis voorbereiden op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd? Dat kan!

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Echt bijzonder! Wel veel nieuwe dingen nu. Laat je er niet door verrassen en overrompelen. Dat geeft je stress. Die je bevalling tegen werkt en geen fijne start is van de eerste tijd met je kleintje. Gelukkig kun je dat makkelijk voorkomen

 Je bevalling en kraamtijd gaan hun gang, terwijl jij de controle voelt. Met urenlange weeën kun je omgaan. Opstart problemen met de voeding heb je op voorhand getackeld. De kraamperiode heeft geen verrassingen voor jou. Waardoor jij optimaal geniet van deze speciale tijd.

Met een gezonde spanning en een dosis vertrouwen ga je de komende tijd in. Door je een reëel beeld van de komende tijd en het weten wat jij zelf hierin kunt doen kijk je straks positief terug. Ongeacht hoe je bevalling en kraamtijd verliepen. Een blijvende mooie herinnering, waar je super trots op bent.

 

 

Makkelijk, voorbereiden vanuit huis

Of je vakantieadres, in de wachtkamer...waar je maar wil kun jij deze online voorbereiding volgen. Handig! Ook heb je 6 maanden toegang, waardoor je alle video's, checklists en samenvattingen vaker kunt bekijken.

€109,- NU 99,-
(6 maanden toegang)

 

Dé tips bij ongemakken maken je zwangerschap makkelijker...

Minstens 7 manieren om met urenlange weeën om te gaan...

Praktische kennis over je bevalling om mee te kunnen in de flow...

Persen, hoe dan?...is voor jou straks geen vraag meer

Flexibel zijn en gerust, omdat je weet hoe het ook anders kan gaan...

Roze wolk in je kraamtijd, want jij weet wat je echt kunt verwachten...

Op voorhand alle opstartproblemen rond de babyvoeding getackeld...

 

Dit vinden vrouwen van deze online zwangerschapscursus...

 

Dit is precies wat ik nodig heb
Dan kun je de cursus nu volgen voor slechts 99,-

 

Positief terug kijken door een goede voorbereiding?

Ja, je leest het goed. Nu al heb je invloed op hoe je straks op de bevalling terug kijkt. Dit wordt namelijk niet bepaald door de gebeurtenissen tijdens je bevalling. Wel door of je mee kunt gaan in wat er komt en eigen regie. Door inzicht in wat je bevalling aan het doen is. Waardoor je beslissingen kunt maken. Dat je kunt omgaan met de pijn. Op de hoogte bent van wat je tegen komt in je kraamperiode. Dat geeft je power en het gevoel van controle.

Weet je dat gedachten kunnen de bevalling tegenwerken of juist bevorderen? Bij stress en paniek verloopt je bevalling moeilijker of stopt zelfs. Met de juiste mindset vlot je bevalling juist en ervaar je de kraamtijd positief.

In mijn ervaring blijkt dat geïnformeerde keuze – dus weten wat er speelt, kennis hebben van de voor- en nadelen- een belangrijkere factor is om positief terug te kijken dan of het nu uiteindelijk een vaginale bevalling werd of een keizersnede
S-Vedam, directeur verloskunde aan de Universiteit van British Columbia in Vancouver

Gelukkig geeft deze online zwangerschapscursus je het goede uitgangspunt. Daarmee geef jij je kans op "positief terug kijken" een enorme boost!

 

Wat kun jij verwachten van deze complete online zwangerschapscursus...

Na het volgen van de cursus ben jij klaar voor de komende tijd. Zowel bij een zwangerschap, bevalling als kraamtijd is er niet één scenario mogelijk, of één juiste manier…het kan alle kanten op. Daarom geeft deze online zwangerschapscursus je een reëel beeld en talrijke mogelijkheden in wat je zelf kunt doen én welke vele keuzes er zijn.

Via de mail, chat, besloten groep of telefoon kun jij op ieder moment je vragen stellen. Wat uniek is voor een online zwangerschapscursus. Zo is online ook persoonlijk. En ben je verzekerd dat al je vragen beantwoord worden.

 Volledige voorbereiding om mee te kunnen in de flow van je zwangerschap, bevalling & kraamtijd

 Weten wat wel en juist niet helpt,..daar doe jij straks je voordeel mee

 Met partnervideo's die zorgen dat óók hij/zij er klaar voor is

 Checklists & samenvattingen, waarmee alles op orde is voor de komst van je kleintje

✔ Waardevolle extra's in je mail (als je het wilt natuurlijk)

Ervaringen en up-dates delen in de exclusieve FB-groep

6 maanden toegang, waarin je alles zo vaak kunt kijken als je wilt

En je krijgt mij erbij...haha...voor al je vragen én je verhalen

Bekijk welke 38 lessen voor je klaar staan:

✔ Veranderingen in je lijf en de invloed daarvan op jou ✔ Houding en beweging nu je zwanger bent ✔ Zwangerschapsongemakken ✔ 3 éénvoudige, maar handige oefeningen ✔ Zwangerschapscomplicaties ✔ Ontspanningsoefening ✔ Partnerfilm Checklist: Zwangerschap TO-DO list, Baby-uitzet, tips bij ongemakken Samenvatting (PDF) Bovendien krijg je toegang tot deze meer algemene video's rondom je zwangerschap: je baby voelen bewegen, harde buiken en bandenpijn
✔ Basis: wat helpt wel en wat helpt niet ✔ Mindset: hoe denk jij over de bevalling? ✔ Weeën ✔ Ademhaling ✔ Houding tijdens weeën ✔ Geluid maken ✔ Keuzes rondom je bevalling ✔ Ligging van de baby ✔ Wie is er aanwezig bij je bevalling… ✔ Partnerfilm Samenvatting (PDF) Checklists: geboorteplan & ziekenhuis-tas En toegang tot de meer algemene video's over "waar bevallen" en "wat zit er in je kraampakket"
✔ Hoe verloopt de bevalling ✔ Houdingen tijdens je bevalling ✔ Pijnbestrijding ✔ Soms gaat het anders ✔ Keizersnede ✔ Inleiden ✔ Doorknippen van de navelstreng ✔ Nodig bij je bevalling ✔ Partnervideo Samenvatting (PDF
✔ Eerste uur na de geboorte ✔ Jij in de kraamweek ✔ Kraamzorg ✔ Hielprik en gehoortest ✔ Houding en beweging na de bevalling ✔ Na je kraamtijd.. ✔ Partner Samenvatting (PDF) En toegang tot de meer algemene video over "kraamvisite of kraamfeest"
✔ Je baby en voeding in het algemeen ✔ Borstvoeding ✔ Flesvoeding ✔ Nachtvoeding / doorslapen ✔ Partner Samenvatting (PDF) Checklist: herken de hongersignalen
Toegang tot de besloten fb-groep om ervaringen en verhalen te delen. Waardevolle aanvullingen via de mail als je wilt. En snel en uitgebreid antwoord op al je vragen; via de mail, chat, groep of telefoon.

 

Wil jij dat ik je help?

Ik zou het super vinden om je te helpen op weg richting je bevalling en kraamtijd. Ik ga je alles vertellen wat je nodig hebt. Bovendien sta ik klaar om jouw vragen te beantwoorden en ben ik altijd benieuwd naar je laatste up-dates (vanzelfsprekend alleen als jij dat ook wilt).

Mijn kennis en ervaringen als HBO-verpleegkundige in de geboortezorg, docent "kraamzorg" aan de MBO kwamen goed van pas.  Tijdens mijn eigen bevallingen en eerste babytijd kwamen heus ook lastige momenten. Dat je het even kwijt bent of met handen in je haar zit. Zo belangrijk om juist dáár door heen te komen.  Daarom heb ik de praktische en waardevolle online zwangerschapscursus gemaakt, die je er door sleept.

Ik ben steeds weer trots te horen dat cursisten het prettig vinden hoe ik alles vertel en ze er echt iets aan hebben gehad.

Tijdens de bevalling had ik echt verschillende manieren nodig om mee te kunnen gaan. Dankzij de cursus had ik genoeg keuze. In de kraamtijd kwam er echt veel op me af. Ik was zo blij dat ik al vooraf van alles op de hoogte was. De kraamverzorgster noemde nog dat ik zo goed voorbereid was! Reactie van Chantal over de complete zwangerschapscursus

Wauw! Daar blijf ik voor gaan. Groetjes van Ilona

 

 

Afbeelding van de docent van de online zwangerschapscursus

Zin om er samen voor te gaan?

 

Veel gestelde vragen

Natuurlijk afhankelijk van wat jij wil. Naast de voorbereiding staan er ook algemene video's over zwangerschap, bevalling en kraamtijd voor je klaar. Die zijn al vanaf 20 weken zwangerschap interessant. Vanaf 28 weken zwangerschap is het verstandig te beginnen met de echte voorbereidende video's. Maar natuurlijk kun je ook last-minute nog instappen. De snelste cursist ooit, lukte het de cursus in een week te doorlopen (dit omdat ze net voor de uitgerekende datum toch nog graag goed voorbereid was en dus met 38 weken zwangerschap nog meedeed). Andere nemen liever de tijd en starten vroeg. De keuze is aan jou.
Veel verzekeringen vergoeden de cursus. Wel is het afhankelijk van je verzekering en het pakket.

Bekijk het overzicht |

We zijn ingeschreven bij de KvK, een bewijs van deelname is mogelijk en Ostara is lid van de vereniging Samen Bevallen. Dit kunnen dingen zijn waar je verzekering naar vraagt. Voor de verzekering maak ik een aparte factuur, met de benodigde gegevens, die jij kunt indienen.
Je kunt op ieder moment starten. Je kunt na inschrijven direct inloggen op de site en je cursus volgen. De cursus is helemaal online, dus je kunt alles op je eigen tijd en plaats volgen. 6 maanden lang, kun je alles zo vaak bekijken als je wil
Heb je vragen of wil je iets delen? Dan kun je mij bereiken via de mail, chat of in de besloten groep. Ook telefonisch is mogelijk tijdens de cursisten-call op dinsdagavond tussen 20-21 uur. Niemand anders, dan ik, leest jouw vragen, dus voel je vrij om ze te stellen. Ik zal ze snel en uitgebreid beantwoorden.
Nee hoor, zeker niet. Ik bied het je gewoon aan als waardevolle extra. Je kunt daar ervaringen delen met andere zwangere vrouwen als je dit wil. Ook zonder deelname kun je de online voorbereiding prima volgen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Ik hoor hem graag van je:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Bericht